Live

Un bărbat care a agresat și rănit mai multe persoane a fost împușcat de polițiști, în Germania

Data publicării:
Foto: Gulliver/GettyImages

Poliţia germană a împuşcat un bărbat care a agresat şi rănit, în unele cazuri grav, mai multe persoane vineri dimineaţă în faţa unui magazin de pâine, au anunţat autorităţile, fără să precizeze numărul persoanelor rănite, potrivit AFP.

Foto: Gulliver/Getty Images


În jurul orei locale 04:20 (02:20 GMT), înainte de deschiderea magazinului, individul a agresat un angajat şi un om de livrare de la această brutărie din Fulda (landul Hessen, vestul Germaniei), a indicat poliţia locală şi parchetul, fără să ofere detalii despre identitatea atacatorului, scrie Agerpres.

Apoi agresorul a aruncat cu pietre în poliţiştii care au fost chemaţi la locul incidentului. Într-un final, acesta a fost împuşcat, în circumstanţe care rămân neclare, la fel ca motivele sale. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a elucida incidentul.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bărbat împușcat mortal la o vânătoare organizată noaptea, în Hunedoara. Polițiștii au fost anunțați chiar de tatăl celui care a tras

Cum a fost răpit bărbatul din București. Polițiștii au văzut imagini de pe camerele de supraveghere de la complexul rezidențial

Germania acuză Rusia de un atac cibernetic "intolerabil": "Vor exista consecințe"

Bărbat răpit în București, din fața unui complex rezidențial. Polițiștii l-au găsit la câțiva kilometri distanță

Partenerii noștri