Live

Un bărbat înarmat a pătruns pe domeniul Castelului Windsor, acolo unde Regina își petrece Crăciunul în acest an

Data actualizării: Data publicării:
Castelul Windsor din Regatul Unit. Foto: Profimedia Images

Un bărbat înarmat a pătruns ilegal în zona de securitate a Castelului Windsor din Marea Britanie, una dintre principalele reședințe ale reginei Elisabeta a II-a. Bărbatul a fost arestat de poliția britanică, la scurt timp după ce a pătruns în zona restricționată. 

Ofiţeri de la Thames Valley Police şi Poliţia metropolitană au răspuns la această încălcare a zonei de securitate care a avut loc în jurul orei locale 08:30, în apropiere de castelul unde Regina Elisabeta a II-a îşi petrece în acest an Crăciunul.

TVP a informat că un individ de 19 ani în Southampton a fost arestat sub suspiciunea de pătrundere ilegală într-o zonă protejată şi pentru posesie de armă. A fost declanşată o anchetă asupra incidentului. Bărbatul, care se află în prezent în custodia poliţiei, nu a pătruns în nicio clădire de pe domeniu.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii îşi petrece Crăciunul la Castelul Windsor şi urma să aibă un dineu cu Prinţul de Wales şi cu Ducesa de Cornwall, precum şi cu Prinţul Edward, Earl de Wessex, şi Sophie, Contesă de Wessex.

Charles, Camilla, Edward şi Sophie, împreună cu copiii lor Lady Louise şi James, Viconte Severn, au participat la slujba din dimineaţa zilei de Crăciun, la orele 10:45, la Capela St Georges de pe domeniul castelului. Membrii familiei regale au fost informaţi în legătură cu incidentul.

Editor : Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

David Cameron spune că Hamas a primit o „ofertă foarte generoasă” de armistițiu de 40 de zile în Gaza

Regele Charles al III-lea își reia activitățile publice. Starea sa de sănătate este „foarte încurajatoare”, anunță Palatul Buckingham

David Cameron spune că activele rusești înghețate ar trebui folosite „creativ” pentru a finanța apărarea Ucrainei

Regele Charles în prima apariție importantă după diagnosticul de cancer. Suveranul participă la slujba de Paște

Partenerii noștri