Live

Un elicopter militar al Statelor Unite s-a prăbușit în Oceanul Pacific

Data publicării:
Elicopter al armatei SUA. Foto: Profimedia Images

Un elicopter militar ce decolase de pe nava americană USS Abraham Lincoln s-a prăbuşit în Oceanul Pacific, în dreptul oraşului San Diego, a anunţat marţi Flota SUA din Pacific, relatează Reuters. Un membru al echipajului a fost salvat, iar alte cinci persoane sunt căutate de salvatori. 

''Un elicopter MH-60S de pe USS Abraham Lincoln a căzut în mare în timp ce efectua un zbor de rutină, la aproximativ 60 de mile maritime (111 kilometri) de coastă în dreptul oraşului San Diego, pe 31 august la ora 16:30 (23:30 GMT)'', a anunţat Flota SUA din Pacific într-un mesaj pe Twitter.

''Au loc operaţiuni de căutare şi salvare, cu participarea unor mijloace aeriene şi maritime desfăşurate de Garda de Coastă şi de Forţele Navale'', indică mesajul respectiv.

Un membru al echipajului elicopterului a fost salvat, în timp ce alte cinci persoane sunt căutate, potrivit postului NBC 7 San Diego, citat de Reuters.

Editor : A.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Blinken: Un atac israelian asupra orașului Rafah ar provoca pagube „dincolo de ceea ce este acceptabil”

SUA au testat un avion autonom, cu inteligență artificială. În unele scenarii, s-a descurcat mai bine decât avioanele cu piloți umani

De Niro îl atacă din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă va ajunge iar preşedinte”

Rusia susține iar că a doborât rachete americane de tip ATACMS deasupra Crimeei ocupate

Partenerii noștri