Live

Galerie Foto Un medic și o asistentă din Ucraina s-au căsătorit printre ruinele din Harkovul bombardat. Fotografiile cu ei au devenit virale

Data actualizării: Data publicării:
Anastasia și Anton, un cuplu ucrainean, și-au celebrat nunta în mijlocul ruinelor din Harkov. FOTO: Profimedia Images

Anastasia și Anton, un cuplu ucrainean, și-au celebrat nunta în mijlocul ruinelor din Harkov. Fotografiile făcute de ei printre clădiri bombardate și mașini incendiate au devenit virale.

Ceremonia a avut loc la metrou, iar martori le-au fost colegii de la centrul umanitar la care lucrează amândoi, dar și oameni care locuiesc chiar acolo, în subteran.

Cei doi au sărbătorit în stradă, unde și-au făcut fotografii printre ruine. Mireasa a purtat o geacă de piele neagră și a avut pe cap o coroniță cu flori, iar mirele a avut o jachetă neagră și o cămașă albă.

Cei doi tineri sunt cadre medicale. Înainte de război, Anastasia lucra ca asistentă într-o clinică de oncologie, iar Anton ca medic. În aceste zile de război ei sunt voluntari și oferă îngrijire medicală gratuită tuturor celor care au nevoie.

 

 

 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Olaf Scholz vrea ca activele rusești înghețate să fie folosite pentru a cumpăra arme pentru Ucraina

Un judecător polonez a fugit în Belarus și a cerut azil politic: „Aici este un preşedinte foarte înţelept”

„Rusia intră într-o nouă eră”. Putin începe un nou mandat de președinte. Ce înseamnă asta pentru Europa

Ministrul Apărării din Italia cere un armistițiu și discuții de pace cu Putin: „Ne-am înșelat. Sancțiunile nu pot opri Rusia”

Partenerii noștri