Live

Regina Elisabeta închiriază prin Airbnb una dintre casele sale preferate

Data actualizării: Data publicării:
Una dintre casele preferate ale Reginei Elisabeta poate fi închiriată pe Airbnb. Foto: Airbnb

Una dintre cele mai îndrăgite proprietăți ale Reginei Elisabeta a fost pusă spre închiriere pe site-ul Airbnb. Este vorba despre o cabană situată pe domeniul Sandringham din Norfolk, scrie itv.com.

Garden House este fosta casă a grădinarului-șef al Majestății Sale și este descrisă ca fiind o „ascunzătoare fermecătoare”, ale cărei „grădini sunt o adevărată încântare și oferă un decor superb pentru această casă idilică”.

Potrivit anunțului de închiriere, Garden House este cea mai apropiată proprietate imobiliară de Sandringham House, reședința Reginei din Norfolk, și este decorată cu un mobilier eclectic din Colecția Regală, iar „toată mobila și tablourile au fost într-o reședință regală”.

O parte din domeniul Sandringham din Norfolk. Foto: Profimedia

Cabana cu patru dormitoare și două băi are câteva date libere când poate fi închiriată luna viitoare, dar nu este disponibilă în perioada sărbătorilor, când Regina Elisabeta petrece de obicei câteva săptămâni pe domeniul din Norfolk.

Proprietatea poate fi închiriată pentru minimum trei zile, cu tarife de la 240 de lire sterline pe noapte. Un sejur de weekend, de trei nopți, în noiembrie costă puțin peste 1.000 de lire sterline.

Nu este prima dată când regina își oferă proprietățile spre închiriere. Mai multe cabane de pe domeniul Balmoral sunt disponibile pentru închiriere pe site-ul domeniului.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Regele Charles deschide pentru prima dată pentru public Castelul Balmoral, unde a murit Regina Elisabeta a II-a

„Misteriosul” Banksy ar putea fi obligat de instanță să-și dezvăluie identitatea după un desen cu Regina Elisabeta a II-a

Donald Trump nu e un fan al prințului Harry: „A trădat-o pe regină. Este de neiertat”

O femeie care și-a închiriat apartamentul susține că a fost violată de primul ei client, care a promis că îi va face o „recenzie bună”

Partenerii noștri