Live

VIDEO Momentul în care pasagerii încearcă să urce cu forța într-un avion, după ce zborul a fost amânat două zile la rând

Data publicării:
Pasagerii încearcă să urce cu forța într-un avion, după ce zborul a fost amânat două zile la rând. Foto: Profimedia

O cursă a companiei Brussels Airlines a fost anulată două zile la rând, iar pasagerii furioși au încercat să intre cu forța în avion, relatează Business Insider.

Pe contul Breaking Aviation News & Videos de pe platforma X a fost distribuită o înregistrare video a incidentului care a avut loc sâmbătă la Kinshasa, capitala Republicii Democrate Congo.

Imaginile îi arată pe pasagerii care își cară bagajele către un avion Brussels Airlines aflat la sol, unde angajații așteptau în apropiere. Două femei au început să se certe cu un angajat, iar apoi au intervenit și alți pasageri. Oamenii se apropie de avion și ajung chiar în afara scării, dar angajații țin grupul la distanță, în ciuda tensiunilor în creștere.

Un reprezentant al Brussels Airlines a confirmat marți că avionul Airbus A330 era programat să zboare de la Kinshasa la Bruxelles vineri, dar zborul a fost amânat pentru sâmbătă. Dar noi probleme tehnice au blocat avionul la sol până duminică.

Reprezentantul companiei a adăugat că pasagerilor li s-a oferit cazare la hotel în acea perioadă și și-a cerut scuze pentru neplăcerile cauzate de amânările cursei.

Avionul a decolat din Kinshasa duminică seara și a sosit luni dimineața la Bruxelles.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un avion cargo a aterizat forțat fără roțile din față pe aeroportul din Istanbul

Un avion rusesc și unul american, filmate unul lângă celălalt deasupra Strâmtorii Bering

Un avion F-16 s-a prăbuşit într-un parc naţional din SUA, aproape de locul în care s-a desfășurat primul test al bombei atomice

O femeie de 101 ani este confundată cu un bebeluș de fiecare dată când zboară cu avionul

Partenerii noștri