Live

Zelenski: Avem nevoie de ajutor de la aliaţii noştri cu apărare antiaeriană, ca Israelul

Data actualizării: Data publicării:

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski afirmă că Ucraina are nevoie de ajutor din partea aliaţilor săi pentru a se apăra de atacurile aeriene, la fel cum Israelul s-a bazat pe aliaţii săi pentru a distruge ameninţările inamice, relatează Reuters.

„Întreaga lume a văzut că Israelul nu a fost singur în apărarea sa - ameninţările din aer au fost distruse de asemenea de aliaţii săi”, a spus duminică Zelenski în discursul său video transmis, ca de obicei, în cursul serii.

„Iar când Ucraina spune că aliaţii nu pot închide ochii la rachetele şi dronele ruseşti, înseamnă că este necesar să se acţioneze, şi să se acţioneze puternic”, a adăugat el, potrivit Reuters, citată de Agerpres.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Netanyahu, despre ofensiva Israelului în Rafah: Au fost evacuați aproape 500.000 de oameni. Nu există o catastrofă umanitară

Erdogan spune că Israelul va ataca Turcia dacă va câștiga războiul împotriva Hamas: „Nu se va opri în Gaza”

UE cere Israelului „să-și oprească imediat” operațiunea de la Rafah: „Dacă nu face asta relația cu noi ar putea fi pusă la încercare”

Kievul se retrage în "anumite zone" ale frontului de nord. Situația e "gravă", Zelenski și-a anulat vizitele în Spania și Portugalia

Partenerii noștri