Live

Video Mașină de poliție răsturnată pe o stradă din Sighișoara. Șoferii au sărit în ajutorul agentului de poliție de la volan

Data publicării:
sursa foto: Facebook / Info Trafic Târgu Mureș

Accident, marți după-amiaza, pe o stradă din Sighișoara. O mașină de poliție s-a răsturnat, după ce s-ar fi ciocnit în trafic cu un autoturism condus de o tânără de 23 de ani. Martori la scenă, mai mulți localnici au sărit în ajutorul agentului de poliție de la volan. În urma impactului, polițistul a fost rănit și a fost transportat la spital, scrie Punctul.ro.

Accidentul a avut loc marți, în jurul orei 15:05, pe strada Mihai Viteazu din Sighișoara. În evenimentul rutier au fost implicate două mașini.

"Din primele date reiese ca impactul s-a produs între un autoturism, la volanul căruia se afla o femeie de 23 de ani și o autospecială, condusă de un polițist din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Sighișoara, aceasta din urmă răsturnându-se pe partea carosabilă", a transmis IPJ Mureș pentru sursa citată.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional!

După ce a fost scos din autoturism, agentul de poliție a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ, a transmis IPJ Mureș pentru RadioMures.ro. 

 

 

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat din Brașov a fost reținut, după ce a provocat un accident rutier. Victima din cealaltă mașină era chiar fiul său

16 morți după ce un autobuz a căzut într-o prăpastie adâncă de o sută de metri, în Peru

Doi adulţi şi doi copii, răniţi într-un accident rutier în Teleorman

VIDEO. O mașină în care se aflau 7 femei s-a răsturnat pe Podul Basarab din București

Partenerii noștri