Live

VIDEO Cum arată cel mai mare SUV din lume

Data publicării:

Un şeic din Emiratele Arabe Unite a dus la superlativ pasiunea pentru maşini. Dintr-un camion militar de transport şi un jeep, el şi-a construit cel mai mare SUV din lume.

Maşina are 10 roţi, e lungă de aproximativ 11 metri şi cântăreşte 24 de tone. Sub capotă are un motor turbo diesel de 15.2 litri, care poate să dezvolte 600 de cai putere.

Şeicul este cunoscut în lumea auto pentru deţinerea uneia dintre cele mai mari şi mai bizare colecţii de maşini din lume.

Tot el deţine şi cel mai mare palat regal. În plus, şi-a scris numele pe nisipul unei insule din Abu Dhabi cu litere atât de mari, încât sunt vizibile din spaţiu.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

400 de tone de alimente sunt în drum spre Gaza. O navă cu ajutor umanitar a plecat din Cipru

Ciolacu anunță reorganizarea consulatelor din EAU: ”Acum 20 de ani în Dubai veneau doi români, între timp vin 100.000”

Ciolacu: Extinderea şi modernizarea Aeroportului Otopeni, printre obiectivele parteneriatului comercial cu Emiratele Arabe Unite

Marcel Ciolacu negociază vânzarea de acțiuni TAROM la companii din Qatar și Emiratele Arabe Unite. Momentan tranzacția nu este posibilă

Partenerii noștri