Live

Video Imagini rare surprinse în Parcul Natural Grădiștea Muncelului. Cum au profitat mai mulți cerbi și urși de o "piscină" în pădure

Data publicării:
Cum au profitat mai mulți cerbi și urși de o "piscină" în pădure. FOTO: Captura video Romsilva

Un ochi de apă dintr-o pădure a Parcului Natural Grădiștea Muncelului-Cioclovina este intens disputat de cerbi și urși, arată mai multe imagini spectaculoase surprinse de o cameră de monitorizare a faunei.

În urmă cu câteva ore, camera instalată de specialiștii Romsilva a surprins mai mulți cerbi care se răcoresc în micuța "piscină".

Parcul Natural Grădiștea Muncelului-Cioclovina este unul din cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Romsilva. Are o suprafață de peste 38.000 de hectare, din care peste 26.500 de hectare sunt păduri.

Parcul este situat în vestul țării, în județul Hunedoara, în zona Munților Șureanu.

 

Editor : Georgiana Marina

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O cățelușă Golden Retriever s-a născut cu blana verde, iar imaginile cu ea au ajuns virale

Alertă de pestă porcină în Olt. Peste 11 mii de animale au fost sacrificate la o fermă

Grindeanu anunță că Centura Timișoarei va fi dată în circulație în iulie. Ce spune despre „celebra autostradă pentru urși”

OMS spune că riscul infectării oamenilor cu gripa aviară este o „preocupare enormă”. „Rata mortalității este extraordinar de mare”

Partenerii noștri