Live

YouTube ar putea avea un nou rival. Elon Musk anunță că X va lansa o aplicație pentru televizoare: „În curând”

Data publicării:
Miliardarul Elon Musk. FOTO: Profimedia Images

Videoclipurile lungi de pe platforma X vor fi disponibile în curând pe televizoarele inteligente, a declarat miliardarul Elon Musk, după ce revista Fortune a relatat că reţeaua X intenţionează să lanseze săptămâna viitoare o aplicaţie TV pentru utilizatorii Amazon şi Samsung, transmite Reuters.

Platforma a lansat o versiune timpurie a apelurilor video şi audio pentru unii utilizatori, în octombrie anul trecut, după ce Musk a spus că vrea să o transforme într-o super aplicaţie, care să ofere servicii de la mesagerie la plăţi peer-to-peer.

„În curând”, a spus Musk într-un răspuns scurt pe X la postarea unui utilizator conform căruia videoclipurile de lungă durată ale platformei vor putea fi vizionate direct pe televizoarele inteligente.

X se pregătește să lanseze o aplicație TV

Anterior, Fortune a scris că aplicaţia ar putea arăta similar cu aplicaţia TV oferită de serviciul video Youtube al Google. A citat o sursă neidentificată, care a spus că Musk s-a hotărât să concureze cu YouTube.

X nu a răspuns imediat la o solicitare a Reuters pentru detalii suplimentare despre aplicaţie.

În încercarea de a deveni „o platformă video în primul rând”, X a creat parteneriate cu fostul comentator Fox, Tucker Carlson, şi fostul prezentator CNN, Don Lemon.

Platforma, care a avut dificultăţi să reţină agenţii de publicitate pe fondul controverselor de când Musk a cumpărat-o în 2022, a declarat luna trecută că le va permite agenţilor de publicitate să difuzeze anunţuri video lângă anumiţi creatori de conţinut.

Editor : B.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Programul zilnic al lui Elon Musk: mănâncă o gogoașă în fiecare dimineață și se culcă la 3. Cum își împarte timpul și ce obiceiuri are

Proprietarul chinez al TikTok sfidează SUA și anunță că nu are de gând să vândă aplicația. Guvernul american vrea să o interzică total

Senatul american a adoptat legea prin care TikTok va putea fi interzis total în SUA

Premierul australian spune că Musk e un „miliardar arogant” pentru că refuză să dea jos de pe X înregistrările atacului din Sydney

Partenerii noștri