YouTube ar putea avea un nou rival. Elon Musk anunță că X va lansa o aplicație pentru televizoare: „În curând”

Data publicării:
elon musk si logo-ul X
Miliardarul Elon Musk. FOTO: Profimedia Images

Videoclipurile lungi de pe platforma X vor fi disponibile în curând pe televizoarele inteligente, a declarat miliardarul Elon Musk, după ce revista Fortune a relatat că reţeaua X intenţionează să lanseze săptămâna viitoare o aplicaţie TV pentru utilizatorii Amazon şi Samsung, transmite Reuters.

Platforma a lansat o versiune timpurie a apelurilor video şi audio pentru unii utilizatori, în octombrie anul trecut, după ce Musk a spus că vrea să o transforme într-o super aplicaţie, care să ofere servicii de la mesagerie la plăţi peer-to-peer.

„În curând”, a spus Musk într-un răspuns scurt pe X la postarea unui utilizator conform căruia videoclipurile de lungă durată ale platformei vor putea fi vizionate direct pe televizoarele inteligente.

X se pregătește să lanseze o aplicație TV

Anterior, Fortune a scris că aplicaţia ar putea arăta similar cu aplicaţia TV oferită de serviciul video Youtube al Google. A citat o sursă neidentificată, care a spus că Musk s-a hotărât să concureze cu YouTube.

X nu a răspuns imediat la o solicitare a Reuters pentru detalii suplimentare despre aplicaţie.

În încercarea de a deveni „o platformă video în primul rând”, X a creat parteneriate cu fostul comentator Fox, Tucker Carlson, şi fostul prezentator CNN, Don Lemon.

Platforma, care a avut dificultăţi să reţină agenţii de publicitate pe fondul controverselor de când Musk a cumpărat-o în 2022, a declarat luna trecută că le va permite agenţilor de publicitate să difuzeze anunţuri video lângă anumiţi creatori de conţinut.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri