Live

Video Șofer filmat pe contrasens pe Autostrada Constanța - București. Rula cu 120 km/oră. "M-am intersectat cu el. Am sunat la 112"

Data actualizării: Data publicării:
sursa: captură video Constanța 100%

Un șofer a fost filmat în timp ce rula cu peste 120 km/oră pe contrasens, pe Autostrada Constanța - București. Un alt participant la trafic a filmat momentul și l-a publicat pe rețelele sociale. "M-am intersectat cu el. Am sunat la 112", a spus un alt șofer, citat de jurnaliștii de la ct100.ro

ACTUALIZARE 18:15 - În urma unui apel 112, efectuat la data de 1 ianuarie a.c., privind conducerea unui autovehicul pe contrasens, pe Autostrada A2, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 au efectuat verificări, în vederea stabilirii situației de fapt, a identificării conducătorului auto și luării măsurilor legale care se impun.

Astfel, a fost identificat autoturismul în cauză, dar și conducătorul auto, un bărbat, de 73 de ani, din municipiul Constanța. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, precum și cu măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 120 de zile.


Șoferul care circulă pe contrasens, pe A2, a fost filmat chiar în prima zi din 2023. În imagini se vede cum autoturismul rulează cu viteză mare, iar la un moment dat întâlnește o altă mașină, care circula regulamentar.

Momentul surprins pe Autostrada Constanța - București a ajuns apoi pe rețelele sociale:

"Avea 120 km/oră. Am sunat la 112, am dat detalii de loc, la ce kilometru", a scris într-un comentariu la postare Mihai Stan, cel care a filmat întreaga scenă.

"M-am intersectat cu el! Am apucat să îl claxonez. Eram pe banda 1, el circula pe contrasens pe banda 2, fără niciun stres. Avea viteză peste 100km/oră. Am sunat imediat la 112 și mi-au spus că mai aveau o sesizare. Sper să primească ceea ce merită!", a completat Marian Mocanu.

Nu este prima dată când un șofer este surprins pe contrasens, pe A2. La începutul lunii noiembrie, un alt bărbat a condus 20 de kilometri pe sensul greșit. Deși a lovit o mașină care circula regulamentar, șoferul și-a continuat drumul. 


Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Plin de ciudați”. ”Cea mai frumoasă sportivă din România” a dezvăluit ce-a pățit, ani de zile la rândul, pe internet

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Urmărire cu poliția pe podul de la Brăila, după ce un șofer în vârstă de 64 de ani a intrat pe contrasens

CNAIR: Circulaţia rutieră pe pasajul de la kilometrul 10 al autostrăzii A2, închisă două zile între 8:00 și 19:00

Șofer filmat pe contrasens pe A1, în apropiere de Cisnădie. Imaginile au ajuns și la polițiști

Istoria României cu autostrăzile: 113 km până în 1989, am ajuns la 1000 abia anul acesta, dar 2025 se anunță "campionul inaugurărilor"

Partenerii noștri