Live

Un pugilist de 27 de ani este în comă după o lovitură extrem de puternică în timpul unui meci

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Facebook

Pugilistul american Patrick Day, spitalizat după un violent KO, se afla duminică seara într-o stare "extrem de critică", a declarat organizatorul galei de la Wintrust Arena din Chicago, Lou DiBella, citat de AFP.

"Patrick este în comă în urma loviturii primite în ring şi este într-o stare extrem de critică", a declarat Lou DiBella, potrivit Agerpres.

"Suntem marcaţi de multitudinea de mesaje de susţinere, rugăciuni şi oferte de sprijin care vin din partea întregii comunităţi a boxului", a adăugat organizatorul galei, care nu a oferit detalii despre natura leziunii suferite de boxer.



Patrick Day (27 ani) a intrat în comă sâmbătă în urma unui KO în repriza a 10-a după un puternic croşeu de stânga al adversarului, compatriotul său Charles Conwell, într-un meci pentru categoria super-welter. El se află internat la spitalul Norhtwestern Memorial din Chicago.

Editor web: Cristina Tudor

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A cheltuit 150.000 de euro pe operații estetice pentru a arăta ”ca o papușă”, dar a ajuns ”un extraterestru”! Ce a ieșit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Nehammer s-a dus cu mănuși de box în vizita oficială la Paris: "Se creează legături atunci când împărtăşeşti aceleaşi pasiuni"

Transpirat, cu muşchii încordaţi, Macron loveşte un sac de box. Fotografii făcute de fotograful său oficial au ajuns ținta ironiilor

Drake a pierdut mai bine de jumătate de milion de euro la pariuri sportive

Papa Francisc și actorul Sylvester Stallone au glumit și au mimat lovituri de box la Vatican

Partenerii noștri