Live

FOTO. Cum arată vestiarul fotbaliștilor din naționala Japoniei, după eliminarea de la Cupa Mondială 2018

Data publicării:

Naționala Japoniei a fost eliminată, luni seara, din optimile Cupei Mondiale din Rusia, la capătul unui meci cu Belgia. Niponii au condus cu 2-0 în repriza a doua, dar au fost învinși cu 3-2, ultimul gol al partidei fiind înscris în ultimul minut de prelungiri.

Deși au fost înfrânți, fotbaliștii japonezi au știut să își arate recunoștința pentru această participare la Cupa Mondială 2018. Au făcut curat lună în vestiar și au lăsat un bilețel pe care scrie, în rusă, „mulțumim”.

Gestul japonezilor a fost lăudat de publicațiile internaționale, care au apreciat fair play-ul și bunul simț de care au dat dovadă fotbaliștii.

Și nu numai sportivii niponi au impresionat la Cupa Mondială. Suporterii veniți din Japonia ca să susțină naționala de fotbal la Cupa Mondială din Rusia au dat dovadă de un spirit civic ieșit din comun.

Zeci de niponi au fost filmați la finalul meciului contra Columbiei, câștigat cu 2-1 de Japonia, strângând paharele de plastic și ambalajele care erau pe jos, printre rândurile stadionului din Saransk. Înarmați cu saci albaștri, ei nu au avut nicio problemă să facă curat după ei, chiar dacă urma ca angajații stadionului să facă același lucru.

 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Partenerii noștri