Live

Scandal la naționala Croației. Un jucător a fost exclus din lot și trimis acasă, după ce l-a sfidat pe selecționer

Data publicării:
Foto: Guliver/Getty Images

Atacantul Nikola Kalinici ar fi fost exclus din lot şi trimis acasă de selecţionerul croat Zlatko Dalici, după ce jucătorul formaţiei AC Milan a refuzat să intre pe teren în ultimele cinci minute ale meciului cu Nigeria de la Cupa Mondială, a scris cotidianul croat 24sata, citat de News.ro. 

Intervievat de presa croată, Dalici a declarat după partidă că meciul s-a terminat fără accidentări pentru echipa sa, dar cu "o problemă".

Publicaţia 24sata a scris că "problema" a fost Kalinici, care a refuzat să intre pe teren, când Croaţia conducea cu 2-0.

Federaţia croată nu a confirmat excluderea jucătorului până în prezent, dar are în program o conferinţă de presă, luni după-amiază.

Kalinici este jucătorul Fiorentinei, dar a fost împrumutat sezonul trecut la Milan. Echipa milaneză are o opţiune de a-l cumpăra pe croatul de 30 de ani.

Reprezentativa Croaţiei a învins selecţionata Nigeriei, cu scorul de 2-0, sâmbătă, în Grupa D a Cupei Mondiale din Rusia. Golurile au fost marcate de Etebo '32 (autogol) şi Modrici '71 (penalti).

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Demonstraţie de forţă la frontiera dintre Polonia şi Lituania. NATO amintește Rusiei că faimosul Coridor Suwalki rămâne sub protecție

Șoigu se teme de influența SUA în Asia și spune că Rusia și aliații ar trebui să-și intensifice exercițiile militare în regiune

Rusia bombardează masiv căile ferate din Ucraina pentru a bloca ajutorul Occidentului: „Pregătește o ofensivă de amploare”

SUA anunţă un ajutor militar de şase miliarde de dolari pentru Ucraina: „Este cel mai mare de până acum”

Partenerii noștri