Live

VIDEO. Kante, prea timid ca să ceară Cupa Mondială pentru poze. A fost ajutat de un coechipier

Data actualizării: Data publicării:
Foto: AP Photo/Matthias Schrader via Agerpres

Unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi din lume este, poate, și cel mai timid. N'Golo Kante a fost ajutat de un coechipier ca să pună mâna pe trofeu și să meargă în fața fotoreporterilor pentru poze.

Foto: Guliver/GettyImages

N'Golo Kante a fost un jucător de bază în finala Cupei Mondiale contra Croației, chiar dacă nu a prins o zi bună, așa cum a făcut-o de multe ori la acest turneu final.

Schimbat în minutul 55, mijlocașul lui Chelsea a așteptat minute în șir pentru câteva poze cu cel mai râvnit trofeu.

Steven N'Zonzi a cerut trofeul de la colegi și s-a îndreptat către Kante, care apoi s-a dus în fața jurnaliștilor pentru fotografii (video mai jos).

Fostul atacant englez Gary Lineker a reacționat la această informație pe Twitter printr-o laudă de zile mari: „Putea să o intercepteze în orice moment”.

O poveste de viață impresionantă

N'Golo Kante, în vârstă de 27 de ani, a fost în formă la Cupa Mondială din Rusia, însă în finală a fost schimbat la începutul reprizei secunde chiar cu N'Zonzi.

Potrivit Mundo Deportivo, viața lui Kante nu a fost tot timpul așa ușoară.

El a debutat în fotbalul profesionist în urmă cu doar șase ani, în liga a doua franceză, la Boulogne, dar între timp a devenit campion mondial și a câștigat titlul în Premier League cu două echipe diferite: Leicester și Chelsea.

În copilărie a rămas orfan de tată și a trebuit să adune gunoaie de pe străzile Parisului și să le ducă la reciclat ca să se întrețină. În plus, la începutul carierei sale de fotbalist făcea naveta cu o trotinetă.

Sursa: Daily Mirror

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nemaiîntâlnit! Câți bodyguarzi ”l-au apărat” pe Dan Șucu de jurnaliști după Rapid - Craiova! Oamenii patronului, mesaj pentru presă

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Țările G7 s-au angajat să-și închidă centralele pe cărbune până în 2035

Înainte să-și viziteze aliații din Serbia și Ungaria, dictatorul chinez se va întâlni cu Macron și Von der Leyen la Paris

Franța „dă prioritate” economiei de război și accentuează producția de rachete

Momentul în care Paul al României a fost ridicat de polițiști de la resortul de lux din Malta, unde era în vacanță (VIDEO)

Partenerii noștri