Live

VIDEO. O reporteriță columbiană, agresată sexual în timp ce era în direct la televizor

Data publicării:

O reporteriță columbiană a fost agresată sexual, în Saransk, Rusia, în timp ce relata despre Cupa Mondială. Julieth Gonzalez Theran nu și-a întrerupt discursul și a continuat să vorbească la cameră, însă incindetul a atras un val de furie din partea celor care au văzut incidentul live. 

Julieth Theran lucrează pentru postul german de televiziune Deutsche Welle. Ea relata de la Cupa Mondială și era în direct în momentul în care un bărbat s-a apropiat de ea, a atins-o pe sâni și a sărutat-o pe obraz. Tânăra a ignorat incidentul, însă mai târziu a publicat un mesaj pe Instagram în care a povestit totul.

„Eram acolo de două ore, pregătindu-mă pentru live, și nu mi s-a întâmplat nimic. Dar când am intrat în direct, un bărbat a profitat de asta. A venit spre mine, m-a sărutat și mi-a atins sânul. A trebuit să continui, însă apoi am vrut să văd dacă el încă mai era pe acolo. Plecase între timp”, a scris tânăra. 

„Nu merităm un asemenea tratament. Suntem cu toții egali. Vreau să împărtășesc bucuria fotbalului cu telespectatorii, dar trebuie să stabilim o limită între afecțiune și hărțuire”, a adăugat ea. 

Bărbatul care a agresat-o sexual pe tânără nu a fost încă identificat. 

 

 

 

 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Geoană, despre situația din Ucraina: „Nu va fi Al Treilea Război Mondial, dar ne îndreptăm către un război prelungit”

Şoigu anunţă că forţele ucrainene se retrag de pe toată linia frontului. Cât teritoriu a ocupat Rusia în Ucraina de la începutul anului

Macron îl va presa pe Xi Jinping să-şi folosească influenţa asupra lui Putin: „Trebuie să lucrăm cu China pentru a construi pacea”

Un rus a fost condamnat la 15 ani de închisoare după ce a dat foc unui centru de recrutare pentru războiul din Ucraina

Partenerii noștri