Live

VIDEO. Omul cu umbrela lui Putin l-a protejat și de amenințarea șampaniei din vestiar. Imaginile devenite virale

Data publicării:

Președintele rus Vladimir Putin a fost ironizat din plin după imaginile de la festivitatea de premiere a Franței, noua campioană mondială. În timp ce afară se dezlănțuise o ploaie torențială, președintele rus a stat la adăpostul unei umbrele ținută de un ofițer de securitate. Emmanuel Macron și Kolinda Grabar-Kitarovic au stat în ploaie și s-au udat până la piele pentru a-i felicita pe jucători.

„Omul cu umbrela” s-a ținut după Vladimir Putin și în vestiar, acolo unde jucătorii francezi au deschis șampania și s-au stropit cu ea, ca la cursele de Formula 1.

În momentul în care francezii au început să agite șampania, ofițerul lui Putin a presimțit imediat pericolul. A deschis umbrela și a avut grijă să îl protejeze pe președintele rus de șampania cu care se stropeau jucătorii. De data aceasta însă și președintele francez, și președinta croată au beneficiat de adăpostul umbrelei, în timp ce jucătorii Franței s-au urcat pe mese, au dansat, au cântat și s-au bucurat pentru victorie alături de fanii lor de pe rețelele de socializare.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Putin ordonă exerciţii nucleare la care vor participa trupe poziţionate în apropiere de Ucraina

Un atac ucrainean cu drone a făcut 6 morţi şi 35 de răniţi la Belgorod, spun autoritățile ruse

Avertismentele serviciilor secrete: Rusia plănuieşte acte violente de sabotaj în toată Europa, fără să-i pese de victime

Salarii de mii de dolari și pașapoarte rusești. Cum convinge Rusia cetățeni cubanezi să lupte pe frontul din Ucraina (BBC)

Partenerii noștri