Live

Anchetă. O fotografie în care ar fi trupul neînsufleţit al lui Emiliano Sala a apărut pe reţelele de socializare

Data actualizării: Data publicării:

Poliţia din Dorset a deschis o anchetă după ce o fotografie în care ar apărea trupul neînsufleţit al lui Emiliano Sala a apărut pe reţelele de socializare, informează News.ro.

„Suntem la curent că o fotografie în care ar fi trupul neînsufleţit al lui Emiliano Sala a apărut pe reţelele de socializare şi suntem dezgustaţi că cineva a putut face aşa ceva. Sunt momente dureroase pentru familia lui şi nu este nevoie de încă unul în plus. Anchetăm acest incident şi colaborăm cu mai multe agenţii pentru a stabili maniera în care fotografia a fost făcută şi cine este responsabil”, a anunţat poliţia.

La 21 ianuarie, avionul în care se aflau Sala şi pilotul a fost dat dispărut, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii.

La 7 februarie, autorităţile britanice au anunţat că au recuperat din epava avionului trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit.

Vineri, Horacio Sala, tatăl fostului fotbalist Emiliano Sala, a murit, după ce a suferit un infarct miocardic.

Horacio Sala a murit la trei luni de la decesul fiului său. Bărbatul de 58 de ani, de profesie şofer de camion, s-a stins din viaţă la Progreso, localitatea în care s-a născut fostul jucător al echipei FC Nantes.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un avion de mărfuri cu două persoane la bord s-a prăbuşit în Alaska. Nu au fost găsiţi supravieţuitori

Un avion de luptă s-a prăbușit în Rusia după ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aeronava cuprinsă de flăcări

Un avion militar rusesc s-a prăbușit cu 15 persoane la bord. Nu există supraviețuitori

Doi ani de la tragedia aviatică din Dobrogea, încă niciun vinovat. 8 militari au murit după prăbușirea a două aeronave

Partenerii noștri