Live

Fiica lui Ilie Balaci o contrazice pe Sorina Pintea: Nici măcar nu cred că ştie cine a fost

Data publicării:
Lorena Balaci o acuză pe Sorina Pintea că a vrut să-și facă reclamă. Foto: Digi sport

Lorena Balaci, fiica fostului fotbalist Ilie Balaci, a criticat-o pe Sorina Pintea, ministrul Sănătății, pe motiv că a declanșat ancheta la Serviciul de Ambulanță Județeană Dolj, invocând că familia a solicitat acest lucru. Ilie Balaci a murit, duminică, la 62 de ani, din cauza unui atac de cord.

Sorina Pintea a declarat pe 22 octombrie, la Digi24, că a declanșat o anchetă la SAJ Constanța „după suspiciunile familiei pe care le-am aflat din presă”.

„Ce prostii a putut spune doamna aceasta. Noi, familia, n-am cerut nicio anchetă. Dacă i-aş întâlni pe doctorii aceia de la SMURD, i-aş strânge în braţe şi le-aş mulţumi. Au făcut tot ce s-a putut. Când a decis să deschidă ancheta respectivă, doamna ministru a urmărit să-şi facă reclamă, să se spună că munceşte. Să vadă lumea că lucrează! Mai bine s-ar ocupa de problemele reale din Sănătate, că pleacă lumea cu bacterii din spitale. Nici măcar nu cred că ştie cine a fost Ilie Balaci. SMURD-ul a venit la 4 minute de la apel. Echipat cum trebuie. (...) Oamenii ăia s-au luptat două ore cu Dumnezeu, ca să-l ţină pe tata pe lumea asta! Au făcut tot ce a fost omeneşte posibil”, a spus Lorena Balaci, la Libertatea.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Fostul ministrul al Sănătăţii Sorina Pintea a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru luare mită

Liviu Pop anunță clasarea anchetei care îl viza, în urma acuzațiilor făcute de fiul Sorinei Pintea

Judecătorii au admis contestația DNA și au schimbat decizia în dosarul de corupție al Sorinei Pintea

Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea scapă de controlul judiciar

Partenerii noștri