Liviu Pop anunță clasarea anchetei care îl viza, în urma acuzațiilor făcute de fiul Sorinei Pintea

Data actualizării: Data publicării:
Senatorul PSD Liviu Pop.
Senatorul PSD Liviu Pop. FOTO: Agerpres

Procurorii au clasat dosarul deschis după ce fiul Sorinei Pintea l-a acuzat pe senatorul PSD Liviu Pop de luare de mită, potrivit ordonanței de clasare publicate de politician pe pagina sa de Facebook.

Din documentul făcut public reiese că anchetatorii au ajuns la concluzia că fapta reclamată inițial public de Ionuț Pintea, care a depus apoi și o plângere la DNA, nu există.

În februarie, imediat după reținerea fostului ministru al Sănătății după un flagrant de luare de mită, fiul său l-a acuzat pe Pop că ar fi fost adevăratul destinatar al sumelor de bani pe care denunțătorul mamei sale le-ar fi oferit.

Sorina Pintea a fost trimisă în judecată pentru acuzația de luare de mită, după ce ar fi primit bani pentru a aproba plata modernizării unei săli de operație de la Spitalul Județean Baia Mare, pe care l-a condus până anul acesta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri