Live

Fostul internațional Ionel Ganea a ajuns de urgență la spital după ce i s-a făcut rău în sala de judecată

Data actualizării: Data publicării:

Fostul fotbalist Ionel Ganea a ajuns la spital în Făgăraş, după ce i s-a făcut rău la judecătoria din oraş, unde se afla la procesul de divorţ.

Ganea, în vârstă de 45 de ani, a leșinat, iar în cădere, s-a lovit ușor la față. Un echipaj medical al Ambulanței Brașov i-a acordat îngrijiri medicale în sala de judecată și apoi în drum spre spital. Fostul fotbalist a fost supus unor analize amănunțite. Medicii au stabilit că starea lui de sănătate nu este atât de gravă încât să fie nevoie de transfer.

Ionel Ganea a rămas însă internat în secția de Neurologie, sub observație. Fostul fotbalist divorţează după o căsnicie de peste 20 de ani.

Steluța Coțiu, medic coordonator la Serviciul de Ambulanță Județean Brașov: „Echipajul de la Fagaras a intervenit la Judecatoria Fagaras pentru un barbat de 45 de ani. Solicitarea initiala a venit pentru suspiciunea criza de epilepsie in spatiul public. Ajuns la fata locului, echipajul a oferit primul ajutor. Pacientul s a deplasat cu echipajul la CPU Fagaras unde i s-au dat ingrijiri ulterioare la solicitarea echipajului la locul incidentului pacientul era constient cooperant cu marca traumatica la nivelul gurii”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Tribunalul Vaslui elimină înregistrări din dosarul de mită al lui Dumitru Buzatu: „Admite excepţia nulităţii mijloacelor de probă”

Clotilde Armand, reacție ironică după ce PSD i-a cerut demisia: „Mi s-a făcut din nou milă de Ciolacu”

Pesediștii cer USR să o excludă pe Clotilde Armand din partid: Are toate atributele penalului în funcţii publice

Ciolacu, după ce Clotilde Armand l-a amenințat că îl va trimite „înapoi la covrigărie”: „Să-și ia un avocat bun, că a încălcat legea”

Partenerii noștri