Live

Cristiano Ronaldo se întoarce la Manchester United după 12 ani. Clubul a anunțat oficial transferul

Data actualizării: Data publicării:
Cristiano Ronaldo FOTO: Profimedia Images

Cristiano Ronaldo se va transfera la Manchester United, care a ajuns la un acord cu Juventus Torino, a anunţat vineri clubul englez. Ronaldo a mai jucat la "Diavolii roşii" între 2003 şi 2009.

"Manchester United este încântat să confirme că a ajuns la un accord cu Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo, transfer aflat încă sub rezerva unui acord cu privire la termenii contractului, obţinerea unei vize şi avizul medicilor", a indicat gruparea de pe Old Traffors într-un comunicat, scrie Agerpres.

Cristiano Ronaldo a evoluat la United între 2003 şi 2009. Sub comanda lui Sir Alex Ferguson, el a câştigat prima sa Ligă a Campionilor în 2008, anul în care a obţinut în premieră Balonul de Aur.

"Cristiano a fost o legendă a acestui club. Este cel mai mare jucător din toate timpurile dacă vreţi părerea mea", a declarat vineri antrenorul lui United, Ole Gunnar Solksjaer, care a fost coechipier cu portughezul între 2003 şi 2007.

Cristiano Ronaldo "nu are intenţia să continue la Juventus", a anunţat vineri antrenorul echipei din Torino, Massimiliano Allegri, într-o conferinţă de presă.

Venit în 2018 la Juventus de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, în vârstă acum de 36 de ani, mai are un an de contract, însă viitorul său a făcut obiectul tot mai multor speculaţii, atacantul nefiind titular în primul meci din noua ediţie de campionat.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Forbes: Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit sportiv al planetei. Cât câștigă fotbalistul

Teroriștii ISIS amenință cu atacuri pe patru stadioane în Liga Campionilor și provoacă haos cu mesaje violente

Un hotel din Ljubljana va scoate la licitație patul pe care a dormit Cristiano Ronaldo

CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor. Va întâlni câștigătoarea grupei în care a evoluat Rapid

Partenerii noștri