Un hotel din Ljubljana va scoate la licitație patul pe care a dormit Cristiano Ronaldo

Data actualizării: Data publicării:
Slovenia v Portugal - UEFA EURO 2024 qualifying playoffs
Cristiano Ronaldo. Foto: Profimedia Images

Un hotel din Ljubljana va scoate la licitaţie în scopuri caritabile patul pe care a dormit starul fotbalului Cristiano Ronaldo săptămâna trecută, relatează luni site-ul 24ur, scrie EFE, preluată de Agerpres.

Conform site-ului, prezenţa jucătorului portughez în capitala Sloveniei, unde a participat la un meci amical, a provocat „o adevărată Ronaldomania”.

Numeroşi fani au căutat să urmărească fiecare pas al fotbalistului în încercarea de a se apropia pentru a-i cere un autograf sau a face o fotografie cu el.

„Vedeta şi-a dezamăgit fanii evitând acele încercări şi părăsind Slovenia la scurt timp după meciul disputat pe 26 martie, pe care slovenii l-au câştigat cu 2-0”, arată site-ul citat.

Având în vedere marea popularitate a fotbalistului, hotelul Gran Plaza din Ljubljana, unde a fost cazată echipa portugheză, a decis să scoată la licitaţie patul lui Ronaldo pentru un preţ de pornire de 5.000 de euro.

Licitaţia va avea loc la sfârşitul lunii aprilie, iar fondurile strânse vor fi donate în scopuri caritabile, a anunţat hotelul.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri