Live

Ronaldo trebuie să achite o amendă de aproape 19 milioane de euro. Fotbalistul spune că e mulțumit

Data publicării:

Judecătorii din Madrid au decis. Cristiano Ronaldo a primit 23 de luni de închisoare cu suspendare pentru fraudă fiscală. Starul portughez trebuie să achite şi o amendă uriaşă, de aproape 19 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo Foto: Gulliver/Getty Images

Lovitură importantă primită de Cristiano Ronaldo. Portughezul și-a aflat pedeapsa în procesul pentru evaziune fiscală. Atacantul lui Juventus a pledat vinovat și a primit 23 de luni de închisoare și o amendă uriașă - 18.8 milioane de euro. Totuși, câștigătorul a cinci Baloane de Aur nu va petrece nicio zi în spatele gratiilor - pedeapsa a fost mai mică de doi ani. La plecarea de la tribunalul din Madrid, Ronaldo era mulțumit de decizia luată de judecători.

Întrebat cum se simte, Ronaldo a declarat: „Totul este perfect.”

Cristiano a fost acuzat pentru faptul că și-a ascuns în paradisuri fiscale banii câștigați din drepturi de imagine la Real madrid. Printr-o situație similară a trecut și Lionel Messi. Argentinianul a fost condamnat, în 2016, tot pentru fraudă fiscală.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu apără noua lege a evaziunii: Până în acest moment, la bugetul statului din evaziunea fiscală depistată n-am încasat nimic

Ciucă, după promulgarea legii care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro: „România trece la o nouă etapă”

Iohannis a promulgat legea Ciucă-Ciolacu. Evazioniștii care plătesc prejudiciul și 15% în plus scapă de închisoare

Cetățeni maghiari, cercetați pentru evaziune fiscală de 1 milion de euro cu hrană pentru animale în România

Partenerii noștri