Live

VIDEO. Fotbaliști bătuți de propria galerie

Data actualizării: Data publicării:

Galerie nu doar lipsită de fair-play, ci şi violentă, la meciul Lille - Monpellier din prima ligă franceză. Suporterii echipei locale au intrat pe teren, ca să le ceară socoteală jucătorilor, după ce Lille nu a reuşit decât un scor egal cu Montpellier şi riscă retrogradarea.

Forţele de ordine au fost luate prin surprindere, aşa că nu au putut face mare lucru. Jucătorii au fugit la vestiare, dar unii din ei tot au fost loviţi.

Marcatorul gazdelor, Pepe, a primit un picior în burtă de la ultraşi. Conducerea clubului promite măsuri dure împotriva vinovaţilor.

Aceştia vor fi, foarte probabil, rapid identificaţi, pentru că stadionul este dotat cu două sute de camere de supraveghere.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nemaiîntâlnit! Câți bodyguarzi ”l-au apărat” pe Dan Șucu de jurnaliști după Rapid - Craiova! Oamenii patronului, mesaj pentru presă

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Țările G7 s-au angajat să-și închidă centralele pe cărbune până în 2035

Înainte să-și viziteze aliații din Serbia și Ungaria, dictatorul chinez se va întâlni cu Macron și Von der Leyen la Paris

Franța „dă prioritate” economiei de război și accentuează producția de rachete

Momentul în care Paul al României a fost ridicat de polițiști de la resortul de lux din Malta, unde era în vacanță (VIDEO)

Partenerii noștri