Live

Violențe la meciul U Cluj - FC Hermannstadt. Jandarm rănit la cap de un suporter

Data publicării:
Un jandarm a fost rănit la cap de un scaun aruncat din tribune de un suporter, în timpul meciului dintre U Cluj și FC Hermannstadt de pe Cluj Arena Foto: captură TV

Au fost violențe, duminică seară, pe Cluj Arena, la meciul dintre Universitatea Cluj și Hermannstadt. Un om de ordine a fost umplut de sânge și a avut nevoie de îngrijiri medicale, jandarmii au împrăștiat în stânga și în dreapta cu gaze lacrimogene, ultrașii au pătruns pe teren, iar jucătorii au fugit să-i apere, relatează digisport.ro.

Un suporter a pătruns pe teren spre sfârșitul partidei, care s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru oaspeți, iar stewarzii au încercat să îl îndepărteze. În incidente, un jandarm a fost lovit la cap.

Unul dintre susținătorii echipei gazdă a pătruns pe teren și a fost imobilizat de jandarmi, moment în care mai mulți suporteri au sărit în ajutorul acestuia. La finalul partidei, incidentele au continuat.

Un jandarm a fost lovit de un scaun din tribune. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani, care a fost rănit în cap cu un scaun de un suporter, duminică, în timpul meciului de fotbal dintre U Cluj şi FC Hermannstadt Sibiu.

„Pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele FC U Cluj - FC Hermannstadt Sibiu, pe stadionul Cluj Arena, în minutul 88, un suporter al echipei U Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns şi ei pe pista de alergare. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenţie, moment în care un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm în vârstă de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ”, a informat Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj.

Jandarmul a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior a fost transportat la UPU Cluj pentru investigaţii amănunţite, informează Agerpres.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bărbat prins de jandarmi în timp ce încerca să jefuiască un cetăţean străin

Un şarpe de doi metri, găsit în anexa unei gospodării din Mehedinți. Jandarmii au prins reptila și au eliberat-o pe câmp

Un urs a fost văzut în apropiere de București. A fost trimis mesaj RO-Alert

Un pui de viperă a fost găsit într-o clădire de birouri din Mehedinți. Un angajat a sunat la 112

Partenerii noștri