Video Un pui de viperă a fost găsit într-o clădire de birouri din Mehedinți. Un angajat a sunat la 112

Data publicării:
pui de vipera
Puiul de viperă a fost descoperit în toaleta unei clădiri de birouri din Drobeta-Turnu Severin. Sursa foto: IJJ Mehedinți

Un pui de viperă a fost găsit, miercuri dimineața, într-o clădire de birouri din Drobeta-Turnu Severin. Un angajat a văzut șarpele în toaleta firmei și a sunat la 112. Jandarmii au intervenit de urgență, au ridicat puiul de viperă și l-au eliberat apoi în habitatul natural. Numai în ultima perioadă, în Mehedinți au fost semnalate 3 astfel de cazuri, scrie news.ro.

Apelul la 112 a fost dat miercuri dimineața. Un angajat sesiza că în baia clădirii de birouri în care lucrează se află un șarpe.

"Ajunși la adresa indicată, jandarmii au constatat că este vorba despre un pui de viperă ascuns în toaleta personalului. Șarpele a fost îndepărtat din acel loc și, ulterior, eliberat în habitatul natural", transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit jandarmilor, numai în ultima perioadă, ca urmare a solicitărilor din partea cetăţenilor, jandarmii au intervenit în alte două situatii pentru îndepărtarea şerpilor şi înlăturarea pericolului provocat de aceştia.

În ultimii ani, viperele și-au făcut intens apariția în județul Mehedinți. Anul trecut, jandarmii au fost solicitați să intervină pentru îndepărtarea unei vipere cu corn care se afla în apropierea unei pensiuni din comuna Eşalniţa.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri