Live

Reacția nervoasă a lui Cosmin Contra, la acuzațiile grave ale selecționerului Suediei

Data publicării:

Selecționerul României, Cosmin Contra, le răspunde suedezilor, după ce aceștia au acuzat o lipsă de fair-play în partida disputată marți seară și încheiată cu victoria României. Nemulțumirile suedezilor au fost legate de faptul că Sebastian Colțescu a fost arbitru de rezervă, iar selecționerul Suediei a avut o reacție foarte dură, la finalul meciului.

Întrebat de jurnaliștii suedezi dacă i se pare normal ca la meci să fie prezent un arbitru român, Cosmin Contra s-a enervat:

„Credeți că Suedia a pierdut pentru că al patrulea arbitru a fost român? Nu înțeleg această întrebare. Suedia e o echipă bună și va juca la Cupa Mondială. Nu contează cine a fost al patrulea arbitru. N-a influențat cu nimic jocul. Suedia putea primi un cartonaș roșu, în ultimele minute ale meciului, dar nu a primit. Am meritat victoria”, a spus Cosmin Contra, potrivit publicației Expressen.

Reprezentativa României a învins, marţi seară, cu scorul de 1-0 (0-0), selecţionata Suediei, calificată la Cupa Mondială, într-un meci amical disputat la Craiova. Golul a fost marcat de Dorin Rotariu, în minutul 57, cu un şut din careu, la colţul lung.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Presa din Ungaria: „E oficial, românii trăiesc mai bine decât maghiarii”

Politico: Cum poate UE să oprească flota fantomă a Rusiei, care amenință acum Suedia

Guvernul a decis construirea unui pod rutier peste râul Tisa, la granița România - Ucraina

Construcţia unui nou pod rutier peste Tisa, la graniţa dintre România şi Ucraina, pe ordinea de zi a şedinţei Guvernului

Partenerii noștri