Live

Nadia Comăneci, despre succesul Simonei: Să fie mândră!

Data actualizării: Data publicării:

Legenda gimnasticii românești Nadia Comăneci a fost prima pe care a îmbrățișat-o noua legendă a tenisului românesc, Simona Halep, după victoria ei fantastică de la Roland Garros.

 

Simona Halep a escaladat loja pentru a ajunge la locurile unde erau familia și antrenorul ei, pe care a vrut să-i strângă în brațe. Numai că în drumul ei până acolo, prima a fost Nadia Comăneci, care a asistat și ea la meci alături de Ion Țiriac, astfel că marea campioană a fost prima care a felicitat-o pe noua campioană de la Roland Garros. 

Nadia Comăneci a comentat apoi cu jurnaliștii această victorie și a avut câteva sfaturi pentru Simona Halep: „Visul a devenit realitate. Să fie mândră, să fie bucuroasă, să fie alături de prietenii ei și de echipa care a ținut foarte mult ca ea să câștige acest grand slam și toți românii din tribună care au fost aici, de peste tot au venit!”, a exclamat încântată marea gimnastă.

„Ne vedem la Paris. Determinare. Bravo, Simona”, a scris Nadia pe Twitter după ce a aflat că Simona s-a calificat în finală.

Aproape 4 mii de români au asistat la meciul câștigat sâmbătă de Halep la Roland Garros. De altfel, Simona a fost întrebată despre numărul mare de români și la conferința de presă, iar sportiva a răspuns printr-o glumă: „Să știți că nu eu le-am cumpărat biletele. În trecut, am mai făcut-o, dar acum nu”. Halep le-a mulțumit suporterilor români, dar a subliniat că a avut o mulțime de susținători și în publicul francez.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simona Halep a primit wild card pentru Trophee Clarins, turneu care va avea loc la Paris

Simona Halep explică de ce nu joacă la Madrid Open: Corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit

Simona Halep se retrage în ultimul moment de la turneul din Portugalia, pentru care a primit un wild card

Halep a primit wild card pentru încă un turneu important. Mesajul Simonei

Partenerii noștri