Live

Prima declarație a Simonei, după calificarea în finala de la Cincinnati

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Guliver/GettyImages

„Am luptat cum am făcut-o în fiecare zi aici, în acest turneu”, a spus Simona Halep, surânzătoare, după calificarea, pentru a treia oară, în finala turneului Premier de la Cincinnati. Ea a recunoscut însă că a fost o victorie pe care a obținut-o la capătul unui meci dificil cu Arina Sabalenka.

Foto: Guliver/GettyImages

Susținută de un public entuziast, Simona a ținut mai întâi să le mulțumească fanilor și a evocat un moment din timpul meciului în care cineva din public i-a strigat, la o minge, că a fost norocoasă. „Da, a fost noroc. A fost minunat și sunt fericită că voi juca a doua finală în două săptămâni”, a declarat Halep.

Ea a vorbit despre adversara pe care a avut-o, tânăra, dar puternica Arina Sabalanka, remarcându-i serviciul și mărturisind că se uita de fiecare dată pe board-ul de statistici la viteză și că a fost greu să returneze mingile, dar a încercat să se miște cât a putut de mult și să o oblige să joace pe extremitatea terenului. „Cred că am câștigat acest meci pentru că am luptat până la capăt”, a spus Simona Halep la interviul de pe teren.

Întrebată despre finala cu Kiki Bertens de duminică, Simona crede că are șanse, dacă va lupta așa cum a făcut-o în tot acest turneu. Știe că va fi un meci dificil, că adversara ei este foarte încrezătoare, dar, a spus Simona: „Și eu sunt la fel, va fi o mare provocare și pentru mine să câștig încă o finală, dar până atunci vreau să trăiesc meciul, să dau tot ce am și să joc în fața unei mulțimi atât de frumoase de spectatori. Vă mulțumesc!”, a încheiat Simona Halep.

În finală, Simona Halep o va întâlni pe Kiki Bertens, nr.17 WTA, în fața căreia a câștigat de trei ori și a pierdut o dată. Olandeza, care a eliminat-o pe Petra Kvitova, se află la a treia finală a sezonului și a opta a carierei (5 câștigate, două pierdute). 

Dacă va câștiga finala, Simona Halep ar deveni prima jucătoare care reușește dubla Rogers Cup-Cincinnati.

Partida este programată duminică, la ora 21:00, ora României, și va fi transmisă de Digi Sport 2.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simona Halep a primit wild card pentru Trophee Clarins, turneu care va avea loc la Paris

Simona Halep explică de ce nu joacă la Madrid Open: Corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit

Simona Halep se retrage în ultimul moment de la turneul din Portugalia, pentru care a primit un wild card

Halep a primit wild card pentru încă un turneu important. Mesajul Simonei

Partenerii noștri