Live

Serena Williams și-a certat antrenorul după finala de la US Open

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Serena Williams i-a cerut explicaţii antrenorului Patrick Mouratoglou, după ce acesta a spus că a sfătuit-o pe eleva sa în timpul finalei de la US Open, informează BBC.

"Pur şi simplu nu înţeleg despre ce vorbea. L-am întrebat: <despre ce vorbeai când ai spus că a fost 'coaching'? Nu avem semne, nu am avut niciodată semne.> A spus că a făcut o mişcare. Deci a fost ceva de genul: <ai făcut o mişcare şi acum spui lumii că mă sfătuiai - nu are niciun sens, de ce ai spune asta?> Eram pe partea cealaltă, nu am văzut mişcarea. Cred că a fost doar un moment de confuzie pentru el. Ceea ce încerc cel mai mult este să-mi revin după acea întâmplare şi să merg înainte", a declarat Serena Williams, la emisiunea The Sunday Project de la postul asutralian Network Ten, potrivit News.ro.

Jucătoarea americană Serena Williams a fost amendată de Biroul arbitrilor de la US Open cu suma de 17.000 de dolari pentru comportamentul din finala turneului.

Amenda a fost dedusă din premiul de 1,85 de milioane de dolari, pe care l-a primit pentru evoluţia de la ultimul grand slam al anului şi este compusă din următoarele sancţiuni: 10.000 de dolari pentru "abuz verbal" (l-a făcut <hoţ> pe arbitru), 4.000 de dolari pentru "coaching" (a primit sfaturi de la antrenor în timpul meciului) şi 3.000 de dolari pentru că a dat cu racheta de pământ.

Jucătoarea japoneză Naomi Osaka, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 20, a câştigat turneul US Open, învingând-o în finală pe americanca Serena Williams, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 17, scor 6-2, 6-4, meci marcat de o dispută între fostul lider WTA şi arbitrul portughez Carlos Ramos.

Incidentele au început la 1-0 pentru Williams, în al doilea set. Ramos i-a acordat americancei un avertisment pentru coaching, iar aceasta a izbucnit: "Nu avem un cod. Nu trişez ca să câştig, prefer să pierd". După meci, antrenorul Patrick Mouratoglou avea să recunoască faptul că i-a dat indicaţii elevei sale, dar a susţinut că aceasta nu a văzut semnele din tribună.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simona Halep explică de ce nu joacă la Madrid Open: Corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit

Simona Halep se retrage în ultimul moment de la turneul din Portugalia, pentru care a primit un wild card

Halep a primit wild card pentru încă un turneu important. Mesajul Simonei

Ce spune Simona Halep despre participarea sa la Jocurile Olimpice de la Paris: „Mi-aș dori tare mult, dar sunt șanse minime”

Partenerii noștri