Live

Video. Irina Begu a făcut o criză de nervi în direct: „Nu mai joc. Stau aici 10 ore, nu mă mişc”

Data publicării:
FOTO; Digi Sport

Irina Begu a fost un pachet de nervi la finalul setului doi din sfertul de finală de la Istanbul, cu Donna Vekic. Simţindu-se nedeptăţită, sportiva noastră a apelat la supervizorul turneului.

Condusă cu 1-0 la seturi de croată, Irina a pierdut pe propriul serviciu la 5-5, adversara urmând a servi pentru meci. Ultimul punct a generat o polemică nesfârşită, după ce arbitrii par să o fi nedreptăţit pe sportiva noastră, scrie Digi Sport.

Concret, decizia de la linie a fost out. Begu a cercetat urma şi a considerat că mingea a prins linia. A urmat o discuţie aprinsă cu arbitrul de scaun.

„Nu e niciun spaţiu. E incredibil. Ăsta e out, ăsta e out? Chemaţi-l pe supervizor. Mi-aţi dat voie să merg să văd urma? Mi-aţi dat voie? Chemaţi-l acum pe supervizor, urma e pe linie. E incredibil. Nu mai joc. Nu mă mişc de aici, stau aici 10 ore, nu mă mişc”, a spus Irina.

Odată cu venirea supervizorului, Irina i-a explicat acestuia: „Nu trebuie să îmi daţi punctul, mergeţi doar şi verificaţi urma. E incredibil. Nu e niciun spaţiu. Mergeţi şi uitaţi-vă doar, nu trebuie să îmi daţi punctul".

În cele din urmă, bucureşteanca a reuşit să se adune şi această pauză a constituit un reset pentru ea. A făcut imediat rebreak-ul, pentru ca apoi să trimită meciul în decisiv, după ce şi-a adjudecat tie-break-ul categoric, 7-1. În setul trei, jocul a fost unidirecţionat, Begu calificându-se în semifinale după un sec 6-1.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

"Absolut ridicol". Scandal în Anglia, după decizia luată de Tottenham față de Drăgușin & Co: "Pură lăcomie!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Premierul grec îi va cere lui Erdogan să anuleze decizia de a transforma o veche biserică ortodoxă din Istanbul în moschee

Novak Djokovic a fost lovit în cap cu o sticlă în timp ce dădea autografe. Sportivul s-a prăbușit la pământ

Simona Halep se retrage în ultimul moment de la turneul din Portugalia, pentru care a primit un wild card

Rezultatul șocant al alegerilor din Turcia, o lecție pentru restul lumii. Este cel mai mare eșec al lui Erdogan din ultimele 2 decenii

Partenerii noștri