Video. Irina Begu a făcut o criză de nervi în direct: „Nu mai joc. Stau aici 10 ore, nu mă mişc”

Data publicării:
irina begu nervoasa
FOTO; Digi Sport

Irina Begu a fost un pachet de nervi la finalul setului doi din sfertul de finală de la Istanbul, cu Donna Vekic. Simţindu-se nedeptăţită, sportiva noastră a apelat la supervizorul turneului.

Condusă cu 1-0 la seturi de croată, Irina a pierdut pe propriul serviciu la 5-5, adversara urmând a servi pentru meci. Ultimul punct a generat o polemică nesfârşită, după ce arbitrii par să o fi nedreptăţit pe sportiva noastră, scrie Digi Sport.

Concret, decizia de la linie a fost out. Begu a cercetat urma şi a considerat că mingea a prins linia. A urmat o discuţie aprinsă cu arbitrul de scaun.

„Nu e niciun spaţiu. E incredibil. Ăsta e out, ăsta e out? Chemaţi-l pe supervizor. Mi-aţi dat voie să merg să văd urma? Mi-aţi dat voie? Chemaţi-l acum pe supervizor, urma e pe linie. E incredibil. Nu mai joc. Nu mă mişc de aici, stau aici 10 ore, nu mă mişc”, a spus Irina.

Odată cu venirea supervizorului, Irina i-a explicat acestuia: „Nu trebuie să îmi daţi punctul, mergeţi doar şi verificaţi urma. E incredibil. Nu e niciun spaţiu. Mergeţi şi uitaţi-vă doar, nu trebuie să îmi daţi punctul".

În cele din urmă, bucureşteanca a reuşit să se adune şi această pauză a constituit un reset pentru ea. A făcut imediat rebreak-ul, pentru ca apoi să trimită meciul în decisiv, după ce şi-a adjudecat tie-break-ul categoric, 7-1. În setul trei, jocul a fost unidirecţionat, Begu calificându-se în semifinale după un sec 6-1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri