Live

VIDEO. Gestul controversat al unui jucător de tenis, la Australian Open. Ce i-a cerut fetei de mingi care i-a adus o banană

Data publicării:
FOTO: captură Twitter/ Alex Theodoridis

Jucătorul francez de tenis Elliot Benchetrit a provocat controverse în rundele de calificare de la Australian Open, când i-a cerut unei fete de mingi să îi decojească o banană.

Într-o pauză a partidei, jucătorul de 21 de ani a vrut o banană şi i-a cerut fetei de mingi din apropierea lui să o decojească, spunând că el nu poate să facă asta pentru că avea degetele bandajate cu plasturi, potrivit CNN.

Puțin încurcată de cerere, fata a vrut să treacă la fapte, dar solicitarea lui Benchetrit l-a deranjat pe arbitrul de scaun, care i-a cerut jucătorului să își docojească singur banana.

Francezul a luat cu reticență banana din mâna fetei și a început să o decojească cu dinții.

Clipul cu momonetul a fost postat pe Twitter de Alex Theodoridis, scriitor sportiv, și a generat o mulțime de critici. Cei mai mulți utilizatori au spus că jucătorul care ocupă locul 231 din clasamentul ATP a făcut un „gest urât” și a dat dovadă de aroganță: „cine se crede?” - este unul din comentarii.

În final, francezul a câştigat meciul cu 4-6, 6-2, 6-3 şi s-a calificat în prima rundă a turneului, când îl va întâlni pe jucătorul japonez Yuichi Sugita.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Novak Djokovici a fost eliminat de la Australian Open

O jucătoare de tenis din Ucraina, care s-a refugiat în România când a început războiul, a ajuns în semifinalele Australian Open

Un pasager care zbura la clasa business a cerut un meniu vegan și a primit o banană și bețișoare chinezești. „Este puțin jignitor”

Novak Djokovic a câştigat Australian Open pentru a 10-a oară

Partenerii noștri