Live

VIDEO. „În junglă există doar un rege”. Cine a acceptat provocarea lui Nurmagomedov de a intra să lupte în ring

Data actualizării: Data publicării:

Floyd Mayweather s-a arătat dispus să-l înfrunte pe campionul rus de arte marţiale mixte Habib Nurmagomedov, cel care l-a provocat la un meci pe boxerul american, fost campion mondial, informează cotidianul Daily Mirror, potrivit Agerpres.

Nurmagomedov l-a învins luna aceasta, la Las Vegas, pe irlandezul Conor McGregor într-o confruntare pentru titlul mondial UFC la categoria uşoară, obţinând a 27-a victorie consecutivă.

Provocarea lui Nurmagomedov a venit prin intermediul unui mesaj video difuzat pe reţelele de socializare: „Hai, Floyd. Acum trebuie să luptăm: 50-0 vs 27-0. Suntem doi tipi care nu au pierdut niciodată. În junglă există doar un rege. Normal, eu sunt regele, pentru că el nu l-a dat jos pe McGregor şi eu am făcut-o uşor. Hai s-o facem''.

Floyd Mayweather (41 ani), care l-a învins la rândul său pe Conor McGregor într-un meci de box, desfăşurat în august 2017 la Las Vegas, i-a răspuns luptătorului rus printr-un mesaj postat pe Facebook, adresat reţelelor de televiziune. „CBS, Showtime şi MGM Grand, scoateţi carnetele de cecuri", a scris pugilistul american, înainte de a parafraza sloganul electoral al preşedintelui Donald Trump: „Let's make Las Vegas great again".

Înaintea unui eventual duel cu Nurmagomedov, Floyd Mayweather urmează să îl înfrunte mai întâi pe filipinezul Manny Pacquiao, în luna decembrie, într-o revanşă a „meciului secolului", câştigat de american la puncte în mai 2015.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Conor McGregor este acuzat că a violat o femeie într-o baie pentru bărbați, la un meci NBA

Conor McGregor a trimis la urgențe mascota unei echipe NBA în timpul unui moment publicitar

Un vlogger i-a oferit lui Conor McGregor 50 de milioane de dolari pentru un meci de box

Conor McGregor, starul luptelor în cușcă, reținut și audiat în Corsica după o plângere depusă împotriva lui

Partenerii noștri