Live

Un șofer din Suceava a fost reținut, după ce a ambalat motorul mașinii până când aceasta a luat foc. Era beat și avea permisul anulat

Data publicării:
Cauza incendiului, spun pompierii, a fost efectul termic provenit de la toba de eșapament a autoturismului. Fotografie cu caracter ilustrativ. Credit foto: Guliver/Getty Images

Un șofer din Suceava a ajuns după gratii, după ce, beat fiind, a ambalat motorul mașinii până când autoturismul a luat foc. După ce pompierii au stins incendiul, polițiștii au descoperit că bărbatul de la volan avea și permisul anulat. Pentru că nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, șoferul a fost dus la spital. Buletinul de analiză toxicologică a rezultat o alcoolemie de 2,78 g/l alcool pur în sânge, scrie Obiectiv de Suceava.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 19:10, pe raza comunei Udești, județul Suceava. Un localnic a sunat la 112 și a anunțat că o mașină a luat foc pe un drum comunal.

Apelantul le-a spus polițiștilor și că de vină ar fi fost chiar șoferul, care a accelerat exagerat motorul autoturismului, până când întreaga mașină a fost cuprinsă de flăcări.

Pompierii ajunși de urgență au stins incendiul. Ulterior, au stabilit ca sursă de aprindere efectul termic provenit de la toba de eșapament a autoturismului, acesta fiind distrus în totalitate.

În paralel, polițiștii l-au legitimat pe șofer, un bărbat de 57 de ani din comună. Așa au aflat că permisul lui de conducere este anulat. În plus, acesta era atât de beat, încât nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. A fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar în urma analizelor a rezultat o alcoolemie de 2,78 g/l alcool pur în sânge.

Pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. El a fost încarcerat în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Suceava.

 

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un băiat de 19 ani a murit într-un accident provocat de un şofer de aceeași vârstă, care era beat, în Argeș

Un motociclist de 19 ani a fost reţinut de poliţişti după o urmărire de câţiva kilometri

Misiune în premieră cu un avion SMURD: Doi pacienţi în stare critică după un accident, transferaţi de la Suceava la Bucureşti

Ipoteză șocantă în cazul tânărului din Suceava găsit mort pe șosea: nu ar fi fost un accident, ci o răzbunare

Partenerii noștri