Live

VIDEO Doi dealeri de droguri au fost prinși de polițiști după o urmărire prin traficul din București

Data actualizării: Data publicării:
Doi dealeri de droguri au prinși de polițiști după o urmărire prin traficul din București

Doi dealeri de droguri au încercat să fugă în trafic de polițiștii din Capitală. Când au reușit să oprească mașina, agenții și-au dat seama și de ce goneau cei doi bărbați: aceștia aveau un rucsac plin cu plicuri cu droguri.

Potrivit Poliţiei Capitalei , joi, în jurul orei 19,00, poliţişti de la Secţia 9 au observat în trafic un autoturism ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 2 condus de un şofer care, la vederea oamenilor legii, a mărit brusc viteza de deplasare. Ca urmare, s-a procedat la oprirea regulamentară a maşinii, iar în urma verificărilor efectuate au fost identificaţi doi bărbaţi, în vârstă de 26 şi, respectiv, 33 de ani, cel din urmă fiind şoferul.

"Întrucât cei doi manifestau un comportament agitat, a fost efectuat un control corporal asupra lor, al autoturismului şi al bagajului pe care îl avea tânărul de 26 de ani. În urma controlului efectuat, în interiorul rucsacului acestuia au fost găsite 18 plicuri tip zip, de diferite dimensiuni şi culori, despre care există suspiciunea că ar conţine substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv", se precizează în comunicatul citat de Agerpres.

Bagajul mai conţinea şi o altă substanţă susceptibilă a fi interzisă de lege, precum şi mai multe sume de bani, în lei şi valută, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul subunităţii, cazul fiind preluat de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A luat cea mai controversată decizie la 37 de ani și s-a îmbogățit! Cum au reacționat copiii ei, după ce au aflat ce face

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Planul pentru Bucureștiul Digital. Un calculator nu ia șpagă

Incendiu puternic într-o clădire din București. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale de stingere

O femeie ar fi furat 130.000 de lei din conturile a 6 asociații de proprietari din Popești Leordeni. A falsificat 90 de ordine de plată

Bucureștiul coolt

Partenerii noștri