Live

VIDEO. O deputată afgană răbufnește într-o patiserie și distruge tot ce îi iese în cale

Data actualizării: Data publicării:

O deputată afgană a devenit deja o „clientă fidelă” a situațiilor scandaloase. Cea mai recentă controversă în care Homa Sultani a fost protagonistă: o criză de furie care s-a lăsat cu distrugerea unor rafturi dintr-o patiserie.

Sultani reprezintă în Camera Deputaților din Legislativul Afganistanului volatila provincie Ghanzi.

În înregistrarea se poate vedea cum Sultani, după o dispută cu patronul magazinului, își iese din minți și sparge o vitrină cu un scaun, apoi târăște o masă afară și o aruncă.

Scânteia care a aprins temperamentul vulcanic al deputatei? Faptul că patronul a gonit din patiserie câțiva cerșetori cărora Homa Sultani le cumpărase prăjituri, transmite Radio Europa Liberă.

Incidentul a avut loc pe 2 septembrie.

Seyed Omid Amiri Malek, patronul patiseriei, a declarat: „Doamna Homa Sultani a intrat în magazinul meu într-o stare normală. A adus cu ea doi sau trei dintre cerșetorii care stau tot timpul afară, lângă magazin, și îi deranjează pe oameni. M-am apropiat de ei și le-am spus: «Acum, că și-au mâncat prăjiturile, ar trebui să plece, pentru că este posibil să îmi deranjeze clienții»”.

Ce a urmat se poate vedea limpede în înregistrare.

Nu este prima oară când Sultani face abstracție de funcția ei de demnitar și își dezlănțuie mânia în spațiul public.

În 2013, deputata a atac un polițist în afara Ambasadei Pakistanului din Kabul. Trei ani mai târziu, Sultani a provocat un val de critici după ce i-a felicitat pe autorii unui atac sinucigaș în urma căruia au murit șapte angajați ai televiziuni Tolo.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

CNN: O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului

ISIS a pus ochii pe Europa și SUA, după masacrul de la Moscova. „Furtuna perfectă” care amenință Jocurile Olimpice de la Paris

Nouă copii au murit în Afganistan, în urma exploziei unei mine sovietice cu care se jucau

„Umbla cu cuțitul în mână prin casă”. Scandalul politic din Ungaria a degenerat în acuzații de hărțuire și violență domestică

Partenerii noștri