Un film bazat pe jocul de societate Monopoly va deveni curând realitate. Lansarea este așteptată la Hollywood de peste un deceniu

Alexandru Gologan Data publicării: Data actualizării:
monopoly
sursa: shutterstock.com/

Un film despre "Monopoly" se află în etapa de dezvoltare de peste un deceniu, dar casa de producție a actriţei Margot Robbie și-a luat angajamentul că va realiza un lungmetraj bazat pe îndrăgitul joc, potrivit BBC.

Lucky Chap, compania de producţie a actriţei Margot Robbie, a anunţatcă va produce un lungmetraj despre îndrăgitul joc de societate "Monopoly". După succesul uriaș înregistrat anul trecut cu "Barbie", Margot Robbie vrea să dea din nou lovitura.

Producătorii din Los Angeles sunt de părere că acest proiect cinematografic ar putea fi următorul blockbuster de la Hollywood.

"Monopoly" a învăţat generaţii întregi de copii să cumpere proprietăţi, să le umple cu hoteluri şi să ceară partenerilor de joc chirii exorbitante pentru privilegiul de a sta cu pionul pe loturile achiziționate.

Jocul a fost brevetat în 1904 de o feministă americană cu opinii politice de stânga, Lizzy Magie, care l-a denumit "Landlord's Game" ("Jocul Proprietarului"). Însă a devenit cunoscut sub numele de "Monopoly" abia 30 de ani mai târziu, în timpul Marii Crize Economice din Statele Unite, când un agent de vânzări fără loc de muncă l-a popularizat.