Sari la conținut

Prima Ediție s-a întors din vacanță

Matinalii DigiFM s-au întors cu forţe proaspete din vacanţă. În prima emisiune din acest an, Bogdan Miu şi Cătălin Striblea au avut-o invitată pe Ana Maria Brânză Popescu. Campioană olimpică la scrimă i-a încântat pe ascultători cu câteva poveşti amuzante.

Ana Maria Brânză Popescu, multicampioană olimpică la scrimă: A venit fratele meu mai mare care făcea pe vremea aceea fotbal la clubul sportiv al Armatei Steaua. A venit tentat de idee că văzuse sala de „crimă”, pentru că în momentul acela sala din Complexul sportiv Ghencea avea literele din tablă şi cineva ori făcuse o glumă şi dăduse „s”-ul jos de la scrimă ori picase, ceva s-a întâmplat. Şi el când a văzut sala de Crimă pentru surioara mea mai mică, criminală, este minunat. Aici este locul ei. Pot să vă spun că am rămas la antrenament de la prima vizită.

Avea doar 11 ani atunci şi nu regretă decizia luată. A fost vicecampioană la Jocurile Olimpice de vară din 2008 de la Beijing, campioană olimpică cu echipa la Rio de Janeiro, de două ori campioană mondială cu echipa și de șapte ori campioană europeană. A câștigat de-a lungul carierei 14 turnee de Cupa Mondială și, de trei ori, a fost declarată cea mai bună spadasină din lume.

Iar astăzi a venit în studioul Digi FM să răspundă provocărilor celor doi matinali, Bogdan Miu şi Cătălin Striblea.

Ana Maria Brânză Popescu: Momentul de la un concurs la care ai fost teribil de zăpăcită? În 2008, înainte de Campionatul European, am reusit sa ajung la aeroport cu o zi mai devrreme. La asta nu vă aşteptaţi”.

Ana Maria Brânză Popescu: M-am distrat teribil. A fost foarte relaxant. Şi m-a distrat bolul acela. Deşi m-a insapaimantat în primul rând când am văzut atâtea bileţele. Doamne ce o să mi se întâmple? Dar pline de haz toate bileţelele. Mi-a plăcut.

Bogdan Miu, realizator Prima Ediţie DigiFM: Am făcut o emisiune de performanţă pentru că a venit Ana Maria Brânză Popescu. Pentru că ne-a spus că foloseşte tot numele.

Cătălin Striblea, realizator Prima Ediţie DigiFM: Am făcut o emisiune de aur.

Pe Bogdan Miu și pe Cătălin Striblea, matinalii de la Prima Ediție, îi puteţi asculta, de luni până vineri, între 06:30 și 10:00 la DigiFM.

Pe aceeași temă