Sari la conținut
News Alert

Business Club - 22 septembrie 2014

22 septembrie 2014. CFR Marfă pierde din ce în ce mai multe contracte. Iar Grupul Feroviar Român le câştigă, cu toate că patronul companiei, Gruia Stoica e în arest la domiciliu. Grupul Feroviar Român va transporta cărbunele termocentralelor de la Craiova şi Cernele. CFR Marfă a contestat licitaţia, dar nu a avut câştig de cauză. Pentru un astfel de contract, dar mult mai mare, este anchetat Gruia Stoica.

Divizia de imobiliare Raiffeisen a scos la vânzare unul dintre cele mai noi mall-uri din capitală. Este unul dintre centrele comerciale care deocamdată merg bine, aşa că ar exista cumpărători. Însă nimeni nu ştie cum se va mişca piaţa în perioada următoare. Poate de aceea se grăbesc cei de al Raiffeisen să vândă.

Piloţilor de la AirFrance pare să le placă în grevă. Conducerea companiei le-a promis că va opri planurile de extindere a diviziei low-cost Transavia, de la care au pornit toate nemulţumirile. Însă piloţii nu vor să se aşeze la masa negocierilor deşi până acum au provocat o pagubă uriaşă în afacerile Air France.

Pe aceeași temă