Sari la conținut

Business Club - 5 februarie 2015

5 februarie 2015. Procurorii anticorupţie au percheziţionat astăzi biroul lui Radu Mazăre. Există suspiciunea că primarul Constanţei i-ar fi acordat contracte publice unui vechi prieten, care ieri a fost reţinut într-un dosar de trafic de influenţă. Agenţia Naţională de Integiritate spunea anul trecut că primarul Mazăre şi apropiatul său încă ar mai desfăşura afaceri împreună.

Tarom se predă pe mai multe rute în faţa operatorilor low cost. Compania aeriană de stat nu va mai zbura între Bucureşti şi Dublin şi nici între Iaşi şi Milano. Va suplimenta însă numărul de curse pe rutele mai populare precum Bucureşti - Madrid, dar şi pe rutele mai exotice din Nordul Europei şi Levant.

Speranţele Greciei de restructurare a datoriei s-au năruit, după ce ministrul de finanţe al acestei ţări a fost primit cu răceală în Germania. Chiar cu ostilitate s-ar putea spune. Ministrul german de finanţe s-a ţinut tare pe poziţii şi nu a acceptat niciun compromis. Iar grecii nu prea au avut cu ce să negocieze după ce BCE le-a lăsat aseară băncile fără finanţare.