Sari la conținut
News Alert

Digicult - 28 februarie 2015

28 februarie 2015. Este unul dintre cei mai valoroşi muzicieni români ai generației tinere, apreciat la nivel internațional. După absolvirea Conservatorului din București, a studiat, cu o bursă, la celebra școală Juilliard din New York și a concertat pe marile scene ale lumii. Stabilit, în anul 2001, la Londra, Remus Azoiţei a fost numit profesor de vioară al Academiei Regale de Muzică, la acel moment fiind cel mai tânăr profesor de vioară din întreaga istorie a prestigioasei instituții. Ce se ascunde în spatele unei povești de succes aflăm acum.

Un zâmbet pentru eternitate. Orice român îl cunoaște pe cel care a fost cândva primul politician al țării. Pe cel care este și un scriitor prolific. A scris despre revoluție, apoi despre reformă, despre meandrele concretului și, de curând, a așternut pe hârtie viața sa plină, de la copilărie și până la pensie. Astăzi, la DIGICULT, în exclusivitate, Ion Iliescu ne dezvăluie dramele, încercările și aventurile din primii ani ai vieții.

Recent, la Opera Națională din Iași, o premieră-eveniment, un spectacol de teatru coregrafic a făcut publicul să viseze. Coregraful Gigi Căciuleanu a imaginat o poveste care pornește de la celebra melodie "Imagine" a lui John Lennon. Ce se află dincolo de un superhit și de fiecare mișcare aflăm chiar acum.