Sari la conținut

La Volan - BMW M Performance, un plus de personalitate

3 aprilie 2015. O ofertă flexibilă, care se poate personaliza este o dovadă importantă a calităţii premium a mărcii BMW: fiecare client are posibilităţi extinse de a construi o configuraţie care să reflecte cât mai bine personalitatea sa. Alături de o gamă deosebit de largă de opţiuni de fabrică, pachetul M Performance devine o opţiune tot mai interesantă pentru cei care caută o abordare deosebit de sportivă.

Cu o cifră de afaceri globală de aproximativ 90 de milioane de Euro în 2014 şi o creştere de 31% faţă de anul precedent, BMW M Performance joacă un rol tot mai important în dezvoltarea mărcii BMW. În prezent, lansarea fiecărui model este precedată de o ofertă de accesorii originale BMW M Performance, ceea ce extinde constant poziţia pe piaţă. Modelele care au beneficat cel mai mult de un tratament BMW M Performance au fost BMW X6, urmat de BMW Seria 5 şi BMW X5.

Componentele cele mai căutate au fost jantele, urmate de kitul de performanţă pentru motor şi evacuările sport. Aceste componente se bazează pe experienţa unică pe care compania o are în domeniul motorsport. Accesoriile vin să îmbunătăţească atât imaginea sportivă, cât și performanţele dinamice. Componentele specifice acestui pachet includ şi o gamă de detalii de design pentru interiorul BMW X3 şi BMW X4. Plăcile cu LED pentru pragurile uşilor, cu design de oţel inoxidabil şlefuit, cu inscripţie BMW M Performance iluminată atrag atenţia în momentul deschiderii uşilor faţă.

Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.