Sari la conținut

La Volan - Dacia aduce noutăți la Paris

26 septembrie 2014. Se anunță agitație în standul Dacia, la Salonul Auto de la Paris, unde se va afla și echipa emisiunii „La Volan”. Pe lângă edițiile Stepway deja programate, Duster și Sandero vin și ele sub o nouă înfățișare. Este vorba despre ediții limitate, care vor debuta pe piața din Franța. Sandero Black Touch vine cu o vopsea specială, gri Comete, cu jante noi din aliaj și cu mici detalii diferite la nivelul carcaselor oglinzilor laterale și al stâlpilor B. Tușele negre se remarcă și la interior, pe consola centrală, pe volan și la mânerele ușilor.

Dacia Duster Air e și ea disponibilă în culoarea gri Comete, dar și în alte trei. De inspirație aviatică, Duster Air se remarcă în primul rând prin prezența unor elemente grafice care redau un altimetru. Acestea se află pe capota motorului, pe laterale și pe hayon. La interior găsim o tapițerie exclusivă și câteva accente negre. În Franța, Sandero Black Touch începe de la 10.450 de euro, iar Duster Air de la 16.200.

Nu ratați sâmbătă, de la 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin, dacă vreți să aflați și alte noutăți din lumea auto.

Pe aceeași temă