Sari la conținut

La Volan - DS „1955”, ediții limitate aniversare

8 iunie 2015. Cu ocazia aniversării de 60 de ani, marca DS propune o gamă completă de ediții limitate. Pentru realizarea noilor automobile, inginerii francezi au avut drept sursă de inspirație moștenirea excepțională a acestui automobil legendar ce înglobează valorile inovației, excelenței și avangardismului. Astfel, modelele DS actuale, îmbină designul rafinat cu tehnologia, confortul și dinamismul, materialele nobile cu rafinamentul.

Ca omagiere a versiunii DS originale, constructorul a ales să lanseze o ediție limitată pentru întreaga sa gamă: începand cu DS 3, DS 3 Cabrio, și continuând cu noul DS 5 și DS 4. Acestea sunt expuse în punctele de vânzare ale mărcii de la sfârșitul sfârșitul lunii mai. Versiunile „1955” sunt valorizate de nuanța pentru caroserie Bleu Encre cu pavilion negru pentru DS 3 și DS 4, și jante de aliaj cu interior Gold Mat. Carcasele retrovizoarelor exterioare sunt inscripționate DS prin gravură laser, iar stickerele „DS 60 1955” valorizează portierele față și haionul.

Interiorul denotă rafinament grație scaunelor îmbrăcate în piele, precum și diferitelor elemente de personalizare. Noile ediții limitate propun clienților o gamă variată de motorizări pe benzină și diesel ale grupului, conforme standardului Euro 6. Motorizarea Hibrid 4×4 este prevăzută pe Noul DS 5 și toate automobilele sunt echipate cu tehnologia Start&Stop.

Mai multe informații din industria auto puteți afla în fiecare sâmbătă, de la 10:30, în emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.

Pe aceeași temă