Sari la conținut

La Volan - Facelift pentru Toyota Auris

23 martie 2015. Modelul compact japonez Toyota Auris a primit un facelift în partea frontală care are acum un aer mai agresiv. Au fost modificate blocurile optice și grila radiatorului. De asemenea, în partea posterioară au fost restilizate spoilerul spate și stopurile. La interior, Toyota a redesenat ușor bordul care are acum aeratoare diferite și un ceas digital poziționat în partea din dreapta a ecranului destinat sistemului multimedia.

Întregul habitaclu pare acum mai bine pus la punct, cu materiale de calitate superioara. Oficialii companiei au comunicat că versiunea hatchback, cât și break-ul gamei vor beneficia de motorizari îmbunătățite, asemenea modelului Auris hibrid. Noua gamă primește un motor turbo de 1,2 litri capabil să ofere 115 cai-putere. Cu acest propulsor, Auris accelerează de la zero la o sută de kilometri pe oră în 10,2 secunde și atinge o viteză maximă de 200 kilometri pe oră. Și valorile de consum impresionează, constructorul japonez declarând un consum mixt de 4,7 litri la suta de kilometri. Pentru cei pasionați de un condus mai sportiv este disponibil și un motor de 1,6 litri care dezvoltă 112 cai-putere și promite un consum mediu mixt de 4,1 litri la sută. În perioada imediat următoare Auris va primi încă 13 motorizări noi sau îmbunătățite.

Mai multe informații din industria auto puteți afla în fiecare sâmbătă, de la 10:30, în emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.