Sari la conținut

La Volan - Fiat Doblo, practic pentru orice

10 decembrie 2014. Cea de-a doua generație a unuia dintre cele mai versatile vehicule în materie de transport urban, Fiat Doblo, a primit în acest an un update la nivel de design. Cu o capacitate de transport considerabilă, atât la nivel de persoane cât și la nivel de marfă, este printre cele mai căutate vehicule din această gamă în România.

Noul model a suferit modificări la grila frontală, blocurile optice, prizele de aer și stopuri. La interior, acolo unde Doblo îmbarcă șapte pasageri și are un volum pentru bagaje de până la 3.200 de litri, modificările sunt minore și se rezumă la designul bordului. Spațiul maxim de încărcare se obține dacă se rabatează și al doilea rând de scaune.

Fiat Doblo facelift propune două motorizări îmbunătățite față de generația anterioară. Este vorba despre o unitate de 1,3 litri și una de 1,6 litri, ambele diesel, care dezvoltă 90, respectiv 105 cai-putere. Tehnologia start/stop contribuie de asemenea la economia de combustibil. Noile motoare EcoJet se pot lăuda cu un consum de numai 4,4 litri la suta de kilometri. Prețul unui Fiat Doblo pornește în România de la puțin peste 13.000 de euro.

Ca să aflați și alte noutăți din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.